zaliaTikriausiai esu labai smulkmeniška ir nerami. Kaip kitaip paaiškinti tokį faktą, kad savo tinklaraščio sukaktis miniu ne metais, o mėnesiais? Taip, šiandien maniškis tinklaraštis sulaukė dviejų mėnesių. Ech, dar toks jaunas… Pažadu, kad kitas šventimas bus nuo pradžios praėjus ne mažiau kaip pusmečiui… O kolkas – gavau progą, tai ir šypsausi;) Vasario 20-osios (diena vėliau nei derėtų) įraše skaitėte tokius džiaugsmus: „parašiau 51-ą įrašą (šis bus 52-as), jūs jau palikote 188 komentarus, vidutiniškai per dieną apsilanko 25 žmonės, daugiausiai (t.y. daugiau nei vieną) komentarų paliko šie lankytojai – Tomas (mano brolis), Indrė, Artūras, Fredis*, Zita, Liutauras, Virgis“. O šiandienai galiu didžiuodamasi pristatyti tokius pokyčius:

- parašiau 89-is įrašus (šis 90-as)

- jau yra net 664 komentarai (oho ho ho!!!)

- vidutiniškai per dieną apsilanko po 53 žmones (nuo vasario 19-os iki šiandien)

- daugiau nei vieną komentarą paliko šie lankytojai – Indrė, Artūras, Zita, Fredis*, Musė, Valentinas, R.Medinis, Liutauras, Karolina, Virgis, Aurimas, laukinė, troy. Mano brolis tinginys – komentarų nerašo! He he, užtat man reguliuoja visokius kompiuterinius paklydimus. Ot x)) Tad dėkui jam.

Tolimesni planai, pasvarstymai, paplasnojimai? (PPP užpuolė!) Nenoriu prisižadėt per daug. Geriau pasakysiu apie ką svajoju:

- su jumis kartu atšvęsti Šv. Velykas, savo bei jūsų gimtadienius (prašau prašau – kas nebijot, atsiųskit man el.paštu gimimo datas, sugalvosiu šį bei tą įdomaus)

- gauti LŽC profesinių žurnalistikos studijų diplomą

- baigti III lietuvių filologijos kursą

- pasitikti vasarą

- ir t.t. ir pan. telieka man…

Miela mintis iš mano „Auksinių minčių“ skyrelio: „Po dvidešimties metų tu būsi labiau nusivylęs dėl to, ko nepadarei, nei dėl to ką padarei. Taigi atsikratyk pančių. Palik saugų uostą. Pagauk palankų vėją. Tyrinėk. Svajok. Atrask.“ – Mark Twain

Tai ką? Susitiksim liepos 19-ąją! Ne, niekur nedingsiu iki to laiko, tiesiog… Tądien mano tinklaraščiui sueis lygiai pusė metukų. Spėju, turėsiu ką papasakot. Astrologai avinams žadėjo pritrenkiančių naujovių metus, taigi… Pėdinu jų pasitikti.

P.S. Prašau, kas nors grakščiai pabarkit mane, kad mažiau švęsčiau, o daugiau dirbčiau x)))