Nuo žemės grumstelio pločio ligi dangaus
Daug kam netikėta, kad iš žinomų ingredientų galima sukurti šį tą unikalaus, išskirtinio, o ypač svarbu tai, kad visa, ką užaugino gamta, išlieka nepakitę. Tereikia mokėti derinti gamtos gėrybes, sukurti ypatingą tekstūrą, skonį, išvaizdą. Taip gimsta savitas stilius. Be to, visada pabrėžiu, kad nereikia naudoti sintetinių priedų.
Perskaičiau dar vieną receptų knygą. Šį kartą apie sveikesnes mums įprastų saldumynų alternatyvas. Skirtingai nei įprastų saldėsių gamybai šioje knygoje siūlomiems gaminiams nenaudojami kvietiniai miltai, cukrus, kiaušiniai, sviestas, daugiausia renkamasi įvairūs džiovinti bei švieži vaisiai ir uogos, riešutai, sėklos, kokosų aliejus, medus.
Ši knyga turėtų praversti itin savo sveikata besirūpinantiems žmonėms atrandant naujų receptų desertų stalui.
120 puslapių
Šaltiniai: paveikslėlis – www.knyguklubas.lt, ištrauka – Gražina Gum – Superdesertai
Tekstą parengė Ligita iš Ligi Dangaus
Jūs lankotės mano asmeniniame tinklaraštyje, kuriame dalinuosi su Jumis savo mintimis, pastebėjimais. Čia taip pat vyksta turiningos diskusijos ir konkursai.
Labai lauksiu ir Jūsų minčių, nesivaržydami* komentuokit, siūlykit įvairias temas. Drauge galim atrast reikšmingų dalykų – nuo žemės grumstelio pločio ligi dangaus. Pradedam paieškas.
* yra papildomų sąlygų:)
Ligita
You visit my personal blog, where I share with you my thoughts and observations. It also hosts rich debates and competitions.
I will wait for your thoughts, feel free* to comment and to offer a variety of topics. Together we can discover important things – from the ground up to the sky. Let’s start the search.
* There are additional conditions:)
Ligita
Rašyti komentarą