Nuo žemės grumstelio pločio ligi dangaus
Mokymo priemonė skirta picų paruošimo ir kepimo technologijai.
Išsamiai aptariamos visos picų įdarams naudojamų ingredientų rūšys: vaisiai, daržovės, sūriai, žuvys ir jūros gėrybės, mėsa ir jos produktai, prieskoniai, padažai.
Leidinys iliustruotas schemomis, lentelėmis, spalvotomis nuotraukomis.
Knyga skiriama kolegijų studentams, tobulinimo kursų dėstytojams, rengiantiems specialistus maitinimo įmonėms. Taip pat ji skirta picerijų ir kitų maitinimo įmonių darbuotojams bei plačiajai visuomenei.
Nedidelės apimties gausiai iliustruotoje knygoje, kurioje be iliustracijų taip pat netrūksta temai geriau atskleisti naudojamų schemų, lentelių, plačiau aptariami picai reikalingi ingredientai, taip pat pridedami įvairių picų receptai (ko ir kiek reikia, kaip pagaminti), todėl galite sužinoti apie tai, ką patiekiate ant stalo, ir griebtis receptus išbandyti praktiškai.
88 puslapiai
Šaltiniai: nuotrauka, ištrauka – www.knygos.lt
Tekstą parengė Ligita iš „Ligi Dangaus“
Jūs lankotės mano asmeniniame tinklaraštyje, kuriame dalinuosi su Jumis savo mintimis, pastebėjimais. Čia taip pat vyksta turiningos diskusijos ir konkursai.
Labai lauksiu ir Jūsų minčių, nesivaržydami* komentuokit, siūlykit įvairias temas. Drauge galim atrast reikšmingų dalykų – nuo žemės grumstelio pločio ligi dangaus. Pradedam paieškas.
* yra papildomų sąlygų:)
Ligita
You visit my personal blog, where I share with you my thoughts and observations. It also hosts rich debates and competitions.
I will wait for your thoughts, feel free* to comment and to offer a variety of topics. Together we can discover important things – from the ground up to the sky. Let’s start the search.
* There are additional conditions:)
Ligita
Rašyti komentarą