Mokymo priemonė skirta picų paruošimo ir kepimo technologijai.

Išsamiai aptariamos visos picų įdarams naudojamų ingredientų rūšys: vaisiai, daržovės, sūriai, žuvys ir jūros gėrybės, mėsa ir jos produktai, prieskoniai, padažai.

Leidinys iliustruotas schemomis, lentelėmis, spalvotomis nuotraukomis.

Knyga skiriama kolegijų studentams, tobulinimo kursų dėstytojams, rengiantiems specialistus maitinimo įmonėms. Taip pat ji skirta picerijų ir kitų maitinimo įmonių darbuotojams bei plačiajai visuomenei.

Nedidelės apimties gausiai iliustruotoje knygoje, kurioje be iliustracijų taip pat netrūksta temai geriau atskleisti naudojamų schemų, lentelių, plačiau aptariami picai reikalingi ingredientai, taip pat pridedami įvairių picų receptai (ko ir kiek reikia, kaip pagaminti), todėl galite sužinoti apie tai, ką patiekiate ant stalo, ir griebtis receptus išbandyti praktiškai.  

88 puslapiai

Šaltiniai: nuotrauka, ištrauka – www.knygos.lt

Tekstą parengė Ligita iš „Ligi Dangaus“